Snel zoeken

Land:
Regio:

Spotlight

Bekijk meer info
Le Vieux Port

Messanges

Zuidwest-Frankrijk

Frankrijk

Meer informatieCamping I Pini Family Park - Vanaf € 189.30

Camping I Pini is een ideale uitvalsbasis als u een fijne familiecamping bij Rome zoekt. Camping I Pini Family Park is vooral op de kinderen gericht en daarom een ideale vakantiebestemming voor het hele gezin! Rome, de Eeuwige Stad, ligt op maar 30...


Camping Village Fabulous - Vanaf € 189.30

Fabulous Camping Village ligt midden in een natuurgebied halverwege tussen Rome en de kustplaats Ostia. Wanneer u een dag in de Italiaanse hoofdstad heeft rondgelopen vindt u tussen de eeuwenoude pijnbomen heerlijke verkoeling. Vanaf het zwembad...


Camping California - Vanaf € 0.00

Camping bij Marina di Montalto, Rome in Italie. In een dennenbos en aan breed zandstrand. Mooi waterpark met glijbanen. Talrijke sportvoorzieningen. Zeker doen: dagje Rome.


Camping I Pini - Vanaf € 0.00

Camping bij Fiano Romano, Rome in Italie. Lagunebad met zachte bodem en glijbaan. Op maar 38 kilometer van centrum van Rome. Shuttlebus naar Rome. Leuke animatie voor kinderen.


Camping Roma Capitol - Vanaf € 166.00

Strategisch gelegen tussen de Middellandse Zee en Rome ligt de viersterrencamping Roma Capitol. Deze nieuwe camping ligt midden in het natuurgebied Pineta di Castel Fusano en is de perfecte locatie om te genieten van de Romeinse cultuur en de...


Camping Flaminio - Vanaf € 0.00

Camping bij Rome, Rome in Italie. Op minder dan 5 km van centrum van Rome. Na een dagje Rome wacht het zwembad. Rustig gelegen in een parkachtige omgeving. Goede verbindingen met openbaar vervoer.


Camping Village Fabulous - Vanaf € 0.00

Camping bij Rome, Rome in Italie. Unieke ligging van de camping. 15 kilometer van Rome. 10 kilometer van het strand. Lagunebad met glijbaan.


Village Fabulous - Vanaf € 385.00

Op camping Fabulous combineert u een ontspannen vakantie met een bezoek aan Rome.


Real Village Roma - Vanaf € 339.99

Camping Real Village Roma is een groene en vredige camping vanwaar je gemakkelijk een uitstapje naar Rome maakt. Op de camping zelf is genoeg te doen.


1 |